top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De race start in WRC 9

NACON en KT Racing studio lanceren vandaag WRC 9, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship voor PS4, PC en Xbox One.  WRC 9 verschijnt op een latere datum ook voor PS5, Xbox Series X en Switch.


De koploper in de sim-racing-wereld keert terug! WRC 9 levert vele verbeteringen, bijvoorbeeld voor het gedrag van voertuigen en het realisme van het racen, naast nieuwe game-modes – inclusief Clubs, een free-roaming-zone om de instellingen van de wagens te testen en een uitgebreide Career Mode – die spelers werkelijk in de schoenen van een rallycoureur plaatst.

De Clubs-mode komt volledig tegemoet aan de wensen van spelers om hun eigen kampioenschappen van A tot Z te creëren en er vervolgens in te strijden tegen hun vrienden of de community.


Om de ervaring nog verder uit te breiden, verschijnen de komende maanden diverse gratis updates met nieuwe content, inclusief een Photo-modenieuwe special stages voor de rally’s van Portugal en Finland, extra wagens en teams en de Co-driver-mode. Hierover wordt binnenkort meer bekendgemaakt!


Bron: Persbericht


© Game4Me

Commentaires


bottom of page