top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De meter loopt! Taxi Life: A City Driving Simulator verschijnt in februari 2024 voor pc en consoles

De videogame-uitgever NACON en ontwikkelstudio Simteract nodigen je uit om met een taxi door Barcelona te scheuren in Taxi Life: A City Driving Simulator. Deze game verschijnt in februari voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc (Steam, Epic Games Store).

Deze nieuwe release houdt het midden tussen een simulatie en een management-game. De game biedt een unieke ervaring in zijn genre door spelers niet alleen als taxichauffeur te laten racen maar ook hun eigen bedrijf te laten beheren. Aan jou de taak om passagiers naar alle hoeken van Barcelona te brengen en je ondertussen aan de verkeersregels te houden. In de game moet je steeds weer je rijstijl aanpassen, omdat je bijvoorbeeld te maken krijgt met ongelukken, files, en wispelturige passagiers die je naar tevredenheid moet vervoeren om een hoge beoordeling en royale fooi te krijgen. Daarnaast moet je je eigen taxibedrijf ontwikkelen: andere chauffeurs aannemen, je wagenpark uitbreiden en de beste beslissingen nemen om dikke winsten te maken.


Kenmerken:

  • Rijd door de levendige straten van Barcelona: vervoer je passagiers over een groot deel van Barcelona dat op een schaal van 1:1 is gereproduceerd. Verken de stad, ontdek nieuwe bezienswaardigheden en verdien ervaringspunten om nieuwe vaardigheden te ontgrendelen.

  • Leid het leven van een taxichauffeur: haal klanten op en breng ze naar hun bestemmingen. Zorg dat je je ondertussen aan de verkeersregels houdt, en stem je routes af op willekeurige gebeurtenissen (ongelukken, werkzaamheden, parades, enz.) en de weersomstandigheden. Zorg dat je aan alle verzoeken van je klanten voldoet voor een uitmuntende service die leidt tot hoge beoordelingen… en royale fooien!

  • Ontwikkel je eigen taxibedrijf: investeer je winst in nieuwe wagens, neem werknemers in dienst op basis van hun profielen en wijs ze toe aan je wagens, buurt en werktijden. Neem de juiste beslissingen om steeds meer geld te verdienen.

  • Ga de uitdaging aan: tijdens speciale missies heeft elke klant zijn eigen eisen. Soms vraagt een klant om zo snel mogelijk te rijden, zonder je om overtredingen te bekommeren, terwijl de volgende juist wil dat je je strikt aan alle regels houdt.

  • Bestuur je favoriete wagens en pas ze aan: je kunt niet alleen je eigen modellen en rijstijl kiezen, maar ook formaat, kleur, cabine, wielen, onderdelen en accessoires van je wagens. Door geld en ervaringspunten te verdienen krijg je steeds meer opties!

  • Vergeet niet je wagen te onderhouden: let op de lampjes van je dashboard en breng je wagen naar servicestations en garages om hem te laten repareren en reinigen.

Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page