top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De legende keert vandaag terug met Alex Kidd in Miracle World!

Merge Games en ontwikkelaar Jankenteam verwelkomen met veel plezier oude en nieuwe fans in het koninkrijk Radaxian, want Alex Kidd in Miracle World DX is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Switch. Ga met Alex op avontuur om het koninkrijk Radaxian te bevrijden van Janken the Great.

Naast alle originele content en levels, zorgt Alex Kidd in Miracle World DX ervoor dat Alex Kidd helemaal klaar is voor een nieuw generatie fans, met verbeterde graphics, verbeterde boss fight-systemen en verschillende speelmodi! Daarnaast zijn er extra levels toegevoegd die het verhaal uitbreiden en Alex Kidd in Miracle World een nieuwe dimensie geven.

Voor de DX-versie van Alex Kidd in Miracle World is een schat aan extra content aan de originele Master System-versie toegevoegd. Naast de Retro-modus die de nostalgie van de Master System-klassieker terugbrengt, kunnen spelers ook overschakelen naar een opnieuw gemaakte versie van de originele grafische stijl, of zich wagen in de nieuwe Boss Rush-modus die non-stop Rock Paper Scissors-actie biedt.


Andere updates voor Alex Kidd in Miracle World DX zorgen onder andere voor verbeterde gevechten, soepelere bewegingen en nieuwe menusystemen, waarmee de klassieker moderner dan ooit aanvoelt!


Kun jij het koninkrijk Radaxian in zijn oude glorie herstellen en afrekenen met de kwaadaardige Janken the Great, die elke burger van het koninkrijk in steen heeft veranderd? Maak je klaar om je Power Bracelet op te laden en het koninkrijk te redden!


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page