top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De Legacy of the Bretons begint met The Elder Scrolls Online: Ascending Tide

Vandaag releast Bethesda de eerste DLC voor de verhaallijn 'Legacy of the Bretons' van 2022. The Elder Scrolls Online: Ascending Tide is nu verkrijgbaar voor alle PC-/MAC- en Stadia-spelers. De nieuwe DLC wordt 29 maart uitgebracht op Xbox- en PlayStation-consoles.


We beginnen het jaar goed met een paar nieuwe PvE-dungeons: Shipwright's Regret en The Coral Aerie. Ascending Tide is het perfecte startpunt voor de gave events die er aankomen in het High Isle-hoofdstuk van dit jaar. Spelers kunnen uitkijken naar de terugkeer van een aantal helden uit vorige ESO-avonturen. De nieuwe DLC begint met een gedurfde reddingsactie van Jakarn van de mysterieuze Ascendant Order. Spelers werken samen met Captain Kaleen voor een heldhaftige overval op de Coral Aerie, maar ze moeten oppassen voor de duistere krachten die het Bretonse volk bedreigen. De Coral Aerie is een prachtige maar verraderlijke locatie, een perfect voorproefje van de visuals die eraan komen in 2022.



Spelers kunnen ook een verlaten griezelige scheepswerf ontdekken die bekend staat als Shipwright's Regret. De legendarische All Flags Navy was naar verluidt de grootste vloot in de geschiedenis van Tamriel en ligt nu in puin waar ondode vijanden huishouden in de ruïnes. Er zijn in onze nieuwste DLC genoeg nieuwe, spannende uitdagingen, geheimen en buit voor spelers. Spelers kunnen het Ascending Tide-gamepack kopen via de Crown Store in de game en het pakket wordt automatisch ontgrendeld voor alle ESO Plus-leden. De nieuwe DLC is nu verkrijgbaar op PC/MAC en Stadia en wordt 29 maart uitgebracht voor PlayStation- en Xbox-consoles.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page