top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De kampioen is hier: WWE 2K23 is nog krachtiger met John Cena aan het roer

Vandaag heeft 2K aangekondigd dat WWE 2K23, het nieuwste deel van de WWE-videogame franchise ontwikkeld door Visual Concepts, binnenkort verschijnt voor PlayStation 5 PlayStation 4 , Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam. Om zijn 20-jarig jubileum als WWE Superstar te vieren, staat John Cena, 16-voudig wereldkampioen, Hollywood-icoon, filantroop en WWE 2K23 Executive Soundtrack Producer, op de cover van elke editie van de game met drie van zijn kenmerkende poses. Het wereldwijde muziekfenomeen Bad Bunny - Billboard's Top Artist of the Year en een van de meest gestreamde artiesten ter wereld in 2022 - maakt ook zijn WWE 2K-debuut




.

WWE 2K23 bevat verschillende verbeteringen van de franchise, waaronder een unieke nieuwe kijk op de 2K Showcase, de WWE 2K-introductie van de fan-favoriete WarGames, en uitbreidingen op verschillende belangrijke spelmodi. Daarnaast kunnen fans ook uitkijken naar een uitgebreid rooster van WWE Superstars en Legends, waaronder Roman Reigns, "American Nightmare" Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, "Stone Cold" Steve Austin en meer. Ongelooflijk realistische graphics, animaties, camerahoeken en belichting, plus toegankelijke controls en een nieuwe optionele pinning mechanic dragen bij aan de zeer meeslepende ervaring. WWE 2K23 Deluxe Edition en Icon Edition staan gepland voor wereldwijde release op dinsdag 14 maart 2023 via Early Access, gevolgd door de Standard Edition en Cross-Gen op vrijdag 17 maart 2023.





WWE 2K23 bevat verschillende kenmerken van de franchise, maar ook enkele nieuwe toevoegingen en wendingen op favorieten van de fans:

  • 2K Showcase Starring John Cena: John Cena in de ring overwinnen is een eer die maar weinig Superstars kunnen claimen. In een ongekende wending op de 2K Showcase zullen spelers in de schoenen stappen van enkele van Cena's grootste concurrenten met één doel voor ogen: de man verslaan die "Nooit zal opgeven". Deze interactieve sport-entertainment documentaire beslaat zijn 20-jarige carrière bij WWE en is verteld door Cena zelf. Hierbij maakt 2K gebruik van hun unieke Slingshot Tech voor een soepele overgang van gameplay naar live-action beelden om cruciale momenten in elke wedstrijd tot leven te brengen.

  • WarGames: De populaire, chaotische en actievolle WarGames maakt zijn debuut in WWE 2K23 en biedt hartverscheurende 3v3 en 4v4 singleplayer of multiplayer chaos binnen twee naast elkaar gelegen ringen, omgeven door een dubbele stalen kooi.

  • MyGM: Nu met meer GM's om uit te kiezen - of een aangepaste GM-creatie van de speler zelf - evenals extra showopties, meerdere seizoenen, uitgebreide wedstrijdkaarten en meer wedstrijdtypen voor maximaal vier spelers. Spelers selecteren een team, beheren budgetten, ondertekenen vrije agenten, kiezen verschillende wedstrijdtypen, locaties van de arena, productie-elementen en meer, met als doel om een rivaliserende GM te verslaan in wekelijkse ratings-gevechten.

  • MyFACTION: Nu met online multiplayer actie, de team-building modus waarin spelers een reeks WWE Superstars en Legends verzamelen, beheren en upgraden om hun ultieme vierpersoons facties te creëren, keert terug. Spelers kunnen nu hun factie online nemen en strijden om wereldwijde overheersing, of concurreren in wekelijkse torens en factie-oorlogen, terwijl er regelmatig nieuwe thematische kaartpacks en doelen worden uitgebracht gedurende het jaar**.

  • MyRISE: Aankomende Superstars lopen door de gordijnen voor hun WWE-debuut in MyRISE en vormen hun carrière met de beslissingen die onderweg worden genomen. Met duidelijke verhaallijnen voor mannen- en vrouwenafdelingen en de mogelijkheid om aangepaste Superstars te importeren, reizen spelers van de bescheiden beginnen als Rookie, naar het worden vereeuwigd als een WWE Legend.


  • Universe: De ultieme WWE Universe sandbox die spelers in staat stelt om hun eigen versie van WWE te runnen, van Superstar-teams, vetes, kampioenen, wekelijkse shows en Premium Live Events! Updates voor de Universe zijn onder andere een herwerkt verhaalsysteem en meer.

  • Creation Suite:. Een kenmerkend onderdeel van de WWE 2K-franchise, de Creation Suite keert terug met cross-platform community creaties, waaronder de mogelijkheid om aangepaste Superstars, GM's, arenas, entrances, bewegingen, kampioenschappen en meer te ontwerpen. Aangepaste arenas zijn nu speelbaar online, en er is geavanceerde aanpassing toegevoegd aan gemaakte entrances.

Bron: Persbericht


© Game4Me


bottom of page