top of page
  • Game4Me

De Imperial Nobility heerst over het veld in Blood Bowl 3

Na de brute Black Orc trailer hebben NACON en Cyanide een nieuwe video gemaakt om een nieuw team te introduceren voor de videogame Blood Bowl 3: de Imperial Nobility. Deze edelen staan bekend om hun trots en vooroordelen, maar ook op hun vermogen geslaagde tegenaanvallen uit te voeren.


Blood Bowl is als entertainment niet alleen zeer populair maar ook zeer lucratief. De rijke edelen van het keizerrijk konden deze kans op meer rijkdom en roem dan ook niet laten schieten. De Imperial Nobility-teams worden gesponsord door patrons met onbeperkte middelen en zijn vastbesloten over het veld te heersen.


De Imperial Nobility-teams staan bekend om hun agressieve verdediging en snelle tegenaanvallen. Hun verdedigingslinie bestaat uit Linemen, die extreem moeilijk te vangen zijn, en Bodyguards, die zeer goed in staat zijn hun tegenstanders te vloeren. Ondertussen werken de Blitzers en Throwers vaak samen om tegenaanvallen te leiden. De Imperial Nobility-teams bestaat voornamelijk uit edelmannen die niet zo edel zijn, ondersteund door Ogres met aanzienlijk meer kracht dan intelligentie.


Dankzij solide lijnen, goede passes en uitstekende wendbaarheid zijn de Imperial Nobility-teams formidabele tegenstanders. Met geld krijg je alles voor elkaar, en zij hebben er genoeg van.


Goed nieuws voor wie niet kan wachten om Blood Bowl 3 te proberen: de registratie voor de gesloten beta is begonnen! De gesloten beta zal plaatsvinden van 3 tot en met 13 juni 2021.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page