top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De Grinch: Kerstavonturen pakt uit met een gloednieuwe gameplay trailer

'De Grinch: Kerstavonturen' is de eerste videogame in 16 jaar tijd die binnenkort verschijnt gebaseerd op het klassieke kinderboek How The Grinch Stole Christmas! van de legendarische bedenker Dr. Seuss. Vandaag brengt Outright Games een gloednieuwe gameplay trailer uit die meer toont over de kleurrijke grafische stijl van de game, authentiek nagebootst uit de originele illustraties van het boek.


Bandai Namco Europe is samen met Outright Games trots om voor het eerst de gameplay van deze iconische franchise te laten zien. De trailer laat niet alleen de groene grompot en zijn trouwe hond Max in actie zien, maar ook de energieke 2D-platformgameplay en heerlijk feestelijke power-ups zoals de lasso-snoepstok en vijandelijke bevriezende sneeuwballen.

De Grinch: Kerstavonturen is ontworpen met families in gedachten, met toegankelijkheidsfuncties voor de jongste gamers, evenals een asymmetrische co-op modus waarin de tweede speler de controle neemt over de hondachtige metgezel van de Grinch, Max.


De aankomende videogame is de eerste in zestien jaar die is gebaseerd op het iconische personage en zal dienen als een briljante introductie in de wereld van Dr. Seuss voor een nieuwe generatie fans.


De Grinch: Kerstavonturen is op 13 oktober verkrijgbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page