top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

'De Grinch: Kerstavonturen' lanceert vandaag op consoles en pc

Bandai Namco Europe is samen met Outright Games,en Dr. Seuss Enterprises, verheugd over de release van De Grinch: Kerstavonturen. De game is gebaseerd op het klassieke kerstverhaal, geschreven en geïllustreerd door Dr. Seuss, 'How The Grinch Stole Christmas!', en neemt spelers mee op een reis vol kattenkwaad door heel Who-ville. De game is nu te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.


In dit 2D platform-avonturenspel kunnen fans spelen als de Grinch en zijn trouwe hond Max met lokale co-op voor maximaal 2 spelers, terwijl ze op een missie gaan om Kerstmis te verpesten voor het stadje Who-ville en alle cadeautjes te stelen. Spelers kunnen ook puzzelstukjes verzamelen terwijl ze door levels heen gaan om nieuwe vaardigheden te maken en vrij te spelen die de plannen zullen helpen, waaronder een vermomming van de Kerstman om stiekem te sluipen en een snowboard om sneller tussen locaties te reizen.


Met drie hoofdlocaties om te bezoeken - de grot van de Grinch, het platteland en Who-ville zelf - worden fans getrakteerd op kleurrijke en feestelijke beelden die geïnspireerd zijn op de originele tekeningen van Dr. Seuss, evenals optredens van herkenbare personages. Ga op verkenning en ga op avontuur, terwijl spelers de Grinch helpen de ware betekenis van Kerstmis te ontdekken en zijn hart drie maten groter te laten groeien.Bron: Persbericht


© Game4Me

留言


bottom of page