top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De Dragon Isles zijn ontwaakt - World of Warcraft: Dragonflight is nu live!

World of Warcraft: Dragonflight, de negende uitbreiding van Blizzard Entertainments veelgeprezen massively multiplayer online role-playing game, is nu live! Helden van de Horde en Alliance worden teruggeroepen naar Azeroth om de mystieke Dragon Isles en zijn oude geheimen te verkennen, waar de dragon aspects zijn teruggekeerd om hun koninkrijk en voorouderlijk huis te heroveren.

Het nieuwe Dragon Isles-continent bestaat uit vijf levendige zones, die qua oppervlakte tot de grootste in de geschiedenis van WoW behoren: de Forbidden Reach, de nieuwe startzone voor het dracthyr-ras; de primordiale Waking Shores, een ongetemd land vol elementaire energieën; de winderige Ohn'ahran Plains, thuisbasis van trotse centaur-clans; het uitgestrekte Azure Span, waar tuskarr vissen te midden van arcane ruïnes; en het glanzende Thaldrazsus, de machtszetel van de dragon aspects en thuisbasis van de drakenhoofdstad Valdrakken. Dragonflight introduceert de eerste ras/klasse combinatie ooit voor World of Warcraft, de dracthyr Evoker. De dracthyr Evokers, die een overvloed aan personage-aanpassingsopties hebben en beginnen op level 58, zijn de eerste ranged damage class die aan World of Warcraft is toegevoegd sinds de lancering van het spel 18 jaar geleden. Spelers kunnen de magie van de dragonflights kanaliseren en over het slagveld manoeuvreren terwijl ze hun bondgenoten genezen of hun vijanden schade toebrengen met behulp van de gloednieuwe Empowered spellcasting. Vlieg al vroeg in Dragonflight met Dragonriding, een gloednieuwe en opwindende manier van luchtverkenning, waarbij avonturiers van hoogte naar beneden kunnen duiken op een bestuurbare Dragon Isles draak om snelheid te maken voordat ze aan de teugels trekken om te zweven en te duiken op opgebouwd momentum. Naast deelname aan tijdritten en multiplayersraces kunnen spelers op hun reis naar de nieuwe levelcap van 70 een groot aantal accountbrede uiterlijke aanpassingen en vaardigheidsupgrades verzamelen voor vier verdienbare Drakes verspreid over de Dragon Isles. De belangrijkste systemen zijn opnieuw ontworpen voor Dragonflight, en elk systeem zal in de loop van de uitbreiding gefaseerd worden bijgewerkt:


  • Een volledig nieuw Talent Tree Systeem biedt ongekende controle over de gameplay, meer impactvolle keuzes op elk level en nieuwe vaardigheidscombinaties. Starter-talent builds zijn beschikbaar om nieuwe of terugkerende avonturiers te helpen en talent builds kunnen worden opgeslagen, uitgewisseld en gedeeld met vrienden.

  • De vernieuwde Heads-Up Display (HUD) en gebruikersinterface zien er geweldig uit op moderne schermen en geven belangrijke informatie beter weer. De HUD UI is nu eenvoudig aan te passen voor alle soorten spelers met de toevoeging van de bewerkmodus en maakt het mogelijk om gemakkelijk loadouts te delen.

  • Verbeterde beroepen, nu een belangrijke bron van de aanschaf van uitrusting, maken het mogelijk de fantasie van een meesterknutselaar of verzamelaar te beleven en een klantenkring op te bouwen door middel van nieuwe, door spelers aangestuurde werkopdrachten, vrij te spelen specialisaties en de toevoeging van een kwaliteitssysteem voor knutselen en verzamelen.

Dragonflight is digitaal verkrijgbaar als Basis-editie, een Heroic-editie met de nieuwe pet Murkastrasza, een Dragonflight-level character boost (level 60), en een nieuwe Tangled Dreamweaver flying mount en als Epic-editie met alle Heroic-editie-items plus het Timewalker's Hearthstone-effect, de Diadem of the Spell-keeper head-slot transmog, de Wings of Awakening back-slot transmog in vijf kleurvarianten en 30 dagen speeltijd. Er is momenteel een speciale 12-maanden-abonnementsaanbieding beschikbaar met de Nether-Gorged Greatwyrm vliegende mount en de Tabard of the Flame in WoW Classic uit de huidige 6-maanden-abonnementsaanbieding plus de Telix the Stormhorn vliegende mount, de Gargantuan Grrloc grond mount, de Festering Emerald Drake mount in WoW Classic, en alle nog aan te kondigen items uit onze aankomende 2023 6-maanden-abonnementsaanbieding, die in januari wordt onthuld.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page