top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De dodelijke Reapers’ Game begint vandaag met de lancering van NEO: The World Ends with You

NEO: The World Ends with You, de action role-playing game van Square Enix, is nu wereldwijd verkrijgbaar voor PS4 en Switch.


NEO: The World Ends with You verplaatst spelers naar de levendige straten van Shibuya, waar ze als hoofdrolspeler Rindo deelnemen aan de 'Reapers' Game', een ‘spel’ waarin op leven en dood wordt gestreden. Samen met vele stijlvolle en gedenkwaardige personages moet Rindo het hart van Tokio verkennen om de mysteries achter dit sinistere spel te ontrafelen.

Later deze zomer verschijnt een PC-versie van de game in de Epic Games Store. Voor spelers die de game eerst eens willen proberen is een gratis demo beschikbaar in de PlayStation Store en Nintendo eShop. Deze demo laat spelers de eerste twee dagen van de Reapers 'Game beleven, waarbij Rindo en zijn vriend Fret andere deelnemers van de game ontmoeten, hun eerste paranormale pins verzamelen en de hectische combat tegen het mysterieuze Noise ervaren, dit alles ondersteund door de pompende soundtrack van Takeharu Ishimoto (THRILL Inc.). Wanneer spelers na het spelen van de demo besluiten NEO: The World Ends with You op hetzelfde platform te kopen, kunnen ze de vorderingen die ze in de demo maakten overzetten naar de volledige game.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page