top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De Black Orcs bestormen Blood Bowl 3

Vier gloednieuwe teams betreden het Blood Bowl-veld in de langverwachte derde videogame van de beroemde -franchise. Onder de teams bevindt zich een ras dat de fans bekend zal voorkomen: de Black Orcs! NACON en Cyanide Studio presenteren met trots een gameplayvideo van dit ras, zodat je je kunt vergapen aan hun verpletterende fysieke superioriteit.


Omdat de Black Orcs moe werden van de amateurprestaties van de andere Greenskins, besloten ze hun eigen teams te creëren. Vergeet overspelen, ontwijken en snelheid: de Black Orcs zijn vooral lichtende voorbeelden van hoe je tegenstanders methodisch en meedogenloos in de modder kunt trappen.

Ondersteund door een trol, wiens brute kracht slechts wordt geëvenaard door zijn domheid, en goblins die de bal dragen en het veld overspoelen, is het de favoriete tactiek van de Orcs om iedereen op gewelddadige wijze te verpletteren die dom genoeg is om de weg naar de endzone te versperren!


De Black Orcs vormen met al hun kracht en geweld een formidabel ras in Blood Bowl 3. Binnenkort verschijnen video’s die meer info geven over de andere teams, inclusief hun sterke en zwakke punten en de strategieën die ze in het spel kunnen gebruiken.

Blood Bowl 3 verschijnt in augustus voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC en Nintendo Switch.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page