top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De april-update van Civilization VI verschijnt op 22 april

Vandaag heeft Firaxis een nieuwe video gedeeld waarin de aankomende veranderingen, aanpassingen en toevoegingen worden uitgelicht die in de april-update naar Civilization VI komen.* Deze laatste update staat gepland voor donderdag 22 april en zal beschikbaar zijn voor iedereen die Civilization VI bezit. Voorafgaand aan de release zal Firaxis een community livestream houden op woensdag 21 april om 20:00 uur CEST. Nu alle Civilization VI - New Frontier Pass content is uitgebracht, maakt de update van deze maand van de gelegenheid gebruik om bestaande Civilizations te tweaken en ze in lijn te brengen met de nieuwste leiders. Veel van de veranderingen komen voort uit feedback van spelers. Daarnaast voegt de game-update van april drie gloednieuwe units toe die beschikbaar zijn voor alle beschavingen, twee nieuwe True Start maps en een Naval AI balans die de inzet voor reizen op volle zee verhoogt.





Met meerdere nieuwe leiders en beschavingen die de afgelopen maanden zijn geïntroduceerd, heeft het team een aantal bestaande beschavingen opnieuw bekeken om de balans te waarborgen. Deze omvatten Spanje, Khmer, China, Mapuche, Canada, Georgië en meer; volledige details zullen beschikbaar zijn in de komende patch notes. De update van april voegt drie gloednieuwe units toe voor alle beschavingen - Line Infantry, Man-At-Arms en de veelgevraagde Trebuchet. Omdat iedere unit het tempo van de units op sommige gebieden verandert, heeft het team de kracht van de units over de hele lijn opnieuw onderzocht en verschillende wijzigingen aangebracht. Deze nieuwe units zullen dus aanvoelen als gewichtige upgrades en ze zullen de eerdere gevechtsverschillen gladstrijken. Voor fans van True Start maps voegt de update van april True Start Mediterranean en True Start Huge Map toe. De Naval AI heeft ook verbeteringen ondergaan, waarbij de computer beter gebruik maakt van marine-units die leiden tot interessantere keuzes rond marineproductie en oorlogsvoering.


De game-update van april is de laatste van vele gratis updates die deel uitmaakten van de algemene content roadmap voor Civilization VI - New Frontier Pass en is beschikbaar voor iedereen die het spel bezit.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page