top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Dawn of Ragnarök, de nieuwe uitbreiding uit de Assassin’s Creed franchise, is nu verkrijgbaar

Dawn of Ragnarök, de derde grote uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla, is nu verkrijgbaar op alle beschikbare platformen. Dawn of Ragnarök is de meest ambitieuze uitbreiding die de franchise ooit gezien heeft én ook de eerste Assassin’s Creed-game met een tweede jaar aan content. Ook introduceert de game in het tweede jaar tal van gratis seizoensgebonden content voor alle spelers.




In Dawn of Ragnarök moet Eivor het lot omarmen als Odin, de Noorse God van strijd en wijsheid. Het dwergenrijk Svartalfheim brokkelt af en te midden van de chaos is Odins geliefde zoon Baldr gevangengenomen door de onverslaanbare vuurreus Surtr. In deze uitbreiding ontdekken spelers nieuwe goddelijke krachten terwijl ze hun legendarische Vikingsaga voortzetten door te beginnen aan een wanhopige reddingsactie in een mythologische wereld vol tegenstrijdigheden.

De uitbreiding brengt nieuwe features en content naar de game, waaronder nieuwe:

  • Krachten: spelers krijgen onder meer de kans om de krachten van hun vijanden over te nemen en te transformeren in een raaf. Zo ontdekken spelers gloednieuwe manieren om de omgeving te verkennen, maar ook om gevechten anders aan te pakken.

  • Wapens & uitrusting: spelers genieten van nieuwe wapens en uitrusting, waaronder een uniek wapentype dat speciale combo’s mogelijk maakt.

  • Vijanden: nieuwe vijanden, waaronder de vuurreuzen uit het mythische rijk Muspelheim: de Muspels, zorgen voor nieuwe gameplayuitdagingen en moedigen spelers aan om hun krachten efficiënt te gebruiken.

  • Omgevingen: Svartalfheim, het rijk der dwergen, gevuld met geheime schuilplaatsen en uitgestrekte landschappen.

  • Uitdagingen: spelers bewijzen hun vaardigheden in een nieuwe arena voor unieke beloningen.

Dawn of Ragnarök is ontworpen om verdere progressie te bieden aan bestaande spelers en wordt gezien als endgame content. Het aanbevolen powerlevel om de uitbreiding te spelen is 340, maar nieuwe spelers kunnen wel gewoon meteen de uitbreiding induiken door de stats en gear van hun personage een boost te geven. Hierdoor kunnen alle spelers meteen met de Dawn of Ragnarök content aan de slag.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page