top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Dans voor het eerst mogelijk met een mannelijke K3-coach in Just Dance 2022

De Just Dance-tracklist wordt uitgebreid met een Nederlandstalig nummer! Just Dance 2022 wordt verrijkt met de gloednieuwe single van K3: Waterval. Dit is de eerste track die K3 in hun nieuwe samenstelling gaat uitbrengen. Afhankelijk van de uitslag van K2 zoekt K3 betekent dit dus ook dat dit mogelijk de allereerste single is met een mannelijke K in het gezelschap! Just Dance 2022 is voorbereid voor elke mogelijke uitkomst van de zoektocht, aangezien er in-game coaches in alle mogelijke samenstellingen klaarstaan om de choreografie van Waterval op te nemen.
K2 zoekt K3 is de zoektocht binnen België en Nederland naar de vervanger van Klaasje. Voor het eerst in het meer dan 20-jarige bestaan van K3 wordt er niet expliciet naar een nieuwe vrouw gezocht, waardoor het mogelijk is dat de nieuwe samenstelling bestaat uit twee vrouwen en een man. Uiteraard is een K3 met drie vrouwen ook mogelijk.

Just Dance 2022 komt uit op 4 november 2021 voor PC, Switch, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X, wat nog voor de grote finale van K2 zoekt K3 is. Deze finale, en daarmee dus ook de bekendmaking van de nieuwe K3-compositie, is op 27 november 2021. Om de coaches in de game zo herkenbaar mogelijk te maken voor alle K3-fans is Waterval een aantal dagen later, 9 december 2021, speelbaar in Just Dance 2022. Hoe de coaches die Hanne en Marthe vertegenwoordigen er uit gaan zien is wel al bekend; zo stralen ze in de voorlopige afbeeldingen in hun iconische Waterval-jurken.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page