top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Danny Trejo onthuld als personage in OlliOlli World

Vandaag onthulden Roll7 en Private Division dat de beroemde acteur Danny Trejo zijn opwachting zal maken in OlliOlli World, het aankomende actie-platform-skateboardspel dat uitkomt op 8 februari. In een van de meest visueel indrukwekkende en levensechte digitale herscheppingen van Danny Trejo ooit, is deze spectaculaire verschijning de radicaalste credit van de acteur tot nu toe. Danny staat bekend om zijn stoere verschijning op het scherm en zijn onmiskenbare charme en zal helemaal passen in de creatief unieke, vreemde en wonderlijke cast van OlliOlli World.



Spelers zullen ongelooflijke, kleurrijke en gedenkwaardige personages ontmoeten en geen enkele is zo iconisch als de legendarische Danny Trejo, die een van de must-play zijmissies van OlliOlli World verzorgt. Kun jij hem vinden in Radlandia? Als je Danny vindt en zijn speciale zijmissie voltooit, kun je een speciaal cosmetisch item ontgrendelen om mee te pronken op je OlliOlli World-personage.

OlliOlli World komt uit op 8 februari, digitaal verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. De basisversie van het spel is te koop voor € 29,99, terwijl de OlliOlli World Rad Edition verkrijgbaar is voor € 44,99.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page