top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion is nu verkrijgbaar

Square Enix maakt bekend dat de langverwachte remasterCrisis Core –Final Fantasy VII– Reunion , vanaf vandaag verkrijgbaar is voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Bijna 15 jaar na de release van het originele Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion , dat exclusief voor de PlayStation Portable verscheen, wordt het geliefde verhaal van Soldier operative Zack Fair nieuw leven ingeblazen met geheel verbeterde hd-graphics voor personages, UI en omgevingen, een opnieuw gearrangeerde soundtrack van originele componist Takeharu Ishimoto, volledig ingesproken dialogen in Engels en Japans, met voorname stemacteurs die werkten aan Final Fantasy VII Remake, een herzien, actierijk vechtsysteem, met de optie om Limit Breaks en Summons te activeren, en een gestroomlijnd “Digital Mind Wave” (DMW)-systeem. Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion behoudt het hart van de geliefde PlayStation Portable-klassieker, en verrijkt dit met moderne technologie voor een meer meeslepende en aangrijpende gameplay-ervaring waar zowel nieuwkomers als bestaande fans van zullen genieten.


Het verhaal van Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion begint zeven jaar vóór de gebeurtenissen in Final Fantasy VII en volgt het verhaal van Zack Fair, een jonge Shinra-soldaat. Wanneer Zack als SOLDIER 1st Class van Sephiroth op zoek gaat naar de vermiste SOLDIER-agent Genesis Rhapsodos, ontdekt hij de duistere geheimen achter Shinra’s experimenten en de monsters die ze creëren. Wanneer Zack te maken krijgt met verraad en geheimen, trekt hij alles en iedereen in zijn leven in twijfel. Nu moet Zack zijn eigen weg kiezen om zijn dierbaren te beschermen en strijden voor het enige wat hem nog rest – zijn eer als soldaat.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page