top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Cricket 22 – Een nieuwe generatie van cricket is gearriveerd!

Big Ant Studios en Nacon, in samenwerking met de England and Wales Cricket Board en Cricket Australia, maken met plezier bekend dat het langverwachte Cricket 22: The Official Game of The Ashes nu verkrijgbaar is voor PC, PS5 en PS5, Xbox Series X/S en Xbox One.


Cricket 22 bouwt voort op de hooggeprezen cricketsimulaties die Big Ant Studios het afgelopen decennium uitbracht, en tilt de hele ervaring naar een hoger niveau. Met - voor het eerst in de serie - graphics in 4K-resolutie, een geavanceerde nieuwe visual-engine, een verhalende career-mode en het grootste aantal licenties en spelvarianten in een cricket-game ooit, biedt Cricket 22 alle fans van cricket de mogelijkheid om de sport op hun eigen manieren te beleven.

Cricket-fans kunnen komend jaar niet alleen delen in de opwinding van de Ashes-contest, maar ook deelnemen aan Australië’s Big Bash T20-competitie, de hoogst innovatieve nieuwe competitie in Engeland en Wales, The Hundred en het tropische feest van de CPL in het Caribisch gebied. Spelers kunnen het internationaal strijdtoneel betreden met volledig gelicenseerde games uit Australië, Engeland, West-Indië, Nieuw-Zeeland en Ierland.


In lijn met Big Ant Studios’ toewijding aan gelijkheid en gelijke representatie, zijn zowel de heren- als damesteams speelbaar in heel Cricket 22.


Cricket 22 voor de Nintendo Switch komt beschikbaar in januari 2022. Big Ant Studios staat erom bekend dat games tot lang na de release actief worden ondersteund, en spelers kunnen vergelijkbare support verwachten voor Cricket 22. Binnen enkele dagen wordt een robuuste roadmap uitgebracht die de komende activiteiten in kaart brengt.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page