top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Creëer de wedstrijden van je dromen in JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R, nu verkrijgbaar!

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R dompelt spelers onder in een authentieke videogame-adaptatie van de populaire animereeks. De game blijft trouw aan de artistieke stijl door Hirohiko Araki bedacht, inclusief de gekende expressies van personages, “Stand” cut-scenes en intense, gedetailleerde gevechten. De originele Japanse VO (Voice Over) vervolledigt de immersie aan de hand van gekende spreuken naast de onvergetelijke dialogen uit de reeks. JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R brengt een enorm roster van 50 personages samen uit elke verhaallijn van de animereeks. Het introduceert ook een volledig gemoderniseerde versie van het vechtsysteem uit het originele spel, waarbij het tempo wordt opgevoerd met hit stops, dash jumps, ingewikkelde nieuwe combo's en een volledig nieuw "Assist"-vechtsysteem. In het spel kunnen spelers populaire gevechten uit elk verhaal beleven en voor het eerst helden uit verschillende universums met elkaar zien samenwerken. Zo kunnen ze spelen als Jonathan Joestar, DIO, Jotaro Kujo, Jolyne Cujoh - de dochter van Jotaro en de allereerste vrouwelijke hoofdrolspeelster in de serie - en nog veel meer.




JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R dompelt spelers onder in een authentieke videogame-adaptatie van de populaire animereeks. De game blijft trouw aan de artistieke stijl door Hirohiko Araki bedacht, inclusief de gekende expressies van personages, “Stand” cut-scenes en intense, gedetailleerde gevechten. De originele Japanse VO (Voice Over) vervolledigt de immersie aan de hand van gekende spreuken naast de onvergetelijke dialogen uit de reeks. JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R brengt een enorm roster van 50 personages samen uit elke verhaallijn van de animereeks. Het introduceert ook een volledig gemoderniseerde versie van het vechtsysteem uit het originele spel, waarbij het tempo wordt opgevoerd met hit stops, dash jumps, ingewikkelde nieuwe combo's en een volledig nieuw "Assist"-vechtsysteem. In het spel kunnen spelers populaire gevechten uit elk verhaal beleven en voor het eerst helden uit verschillende universums met elkaar zien samenwerken. Zo kunnen ze spelen als Jonathan Joestar, DIO, Jotaro Kujo, Jolyne Cujoh - de dochter van JoJtaro en de allereerste vrouwelijke hoofdrolspeelster in de serie - en nog veel meer.

  • All-Star Battle-modus – In de All-Star Battle-modus kan je gevechten winnen met verschillende setups, klassieke JoJo-knokpartijen herbeleven en nieuwe ‘’Wat-Als’’-gevechten tussen verschillende personages spelen en ervoor beloond worden.

  • Arcade-modus – Vecht tegen computergestuurde tegenstanders in acht opeenvolgende gevechten in Challenge Battle of vecht tot je erbij neervalt in Endless Battle.

  • Versus-modus – Vecht tegen je vrienden of tegen de CPU in één tegen één, teamgevecht (3v3) of tegen acht tegenstanders in toernooigevechten.

  • Online-modus – Vecht tegen vrienden of tegenstanders van over de hele wereld in online matchen.

  • Practice-modus – Scherp je vaardigheden aan in de oefenmodus.

  • Customize-modus – Gebruik je verdiende medailles om je personage aan te passen, Victory Poses en andere Taunts te selecteren.

Spelers die het spel al willen proberen, kunnen de demo downloaden die vanaf vandaag beschikbaar is op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc. In deze offline demo zullen spelers de oefenmodus en Versus-modus (één tegen één) kunnen ontdekken met Joseph Joestar, Jotaro Kujo, Jolyne Cujoh, DIO en Yoshikage Kira.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page