top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Civilization VI: Leader Pass - Great Negotiators Pack nu beschikbaar!

Na de aankondiging vorige week van Civilization VI: Leader Pass, een nieuwe season pass die 18 nieuwe speelbare leiders toevoegt aan Civilization VI, is het eerste DLC-pakket - Great Negotiators - nu verkrijgbaar! In het Great Negotiator's Pack: Test je diplomatieke vaardigheden met het Great Negotiators Pack, met onder andere Abraham Lincoln (Verenigde Staten), Koningin Nzinga Mbande (Kongo) en Sultan Saladin (Arabië). Hier zijn enkele specifieke details over de leiders zelf: Abraham Lincoln (Verenigde Staten) Lincoln katapulteerde de Verenigde Staten het industriële tijdperk in en leidde de overwinning van de Union in de Amerikaanse Burgeroorlog. Zijn nieuwe vaardigheden getuigen van deze prestaties, evenals zijn agenda voor het behoud van de Union, waardoor hij alleen Beschavingen met dezelfde regeringsvorm graag heeft.



Nieuwe Vaardigheid: Emancipatieproclamatie

  • (Basisspel) Industriezones en hun gebouwen geven +2 Voorzieningen, maar je Plantages geven -1 Voorzieningen. (Rise and Fall & Gathering Storm DLC's) Industriële Zones geven +3 Loyaliteit per beurt maar je Plantages geven -2 Loyaliteit.

  • (Basisspel) Ontvang een gratis Melee-eenheid na het bouwen van Industriezones en hun gebouwen. De gratis eenheid heeft geen grondstoffen nodig bij het maken of onderhouden en krijgt +5 Combat Strenght. (Rise and Fall & Gathering Storm DLC's) Ontvang een gratis Melee-eenheid en een Amenity na het bouwen van Industrial Zones en hun gebouwen. De gratis eenheid vereist geen grondstoffen bij het creëren of onderhouden en krijgt +5 Combat Strength.


Koningin Mbande Nzinga (Congo) Gezien haar historische omgang met de Portugezen, is het passend dat Mbande Nzinga een dekolonisatie-agenda heeft. Als zodanig houdt ze van Beschavingen die bij één continent blijven, maar niet van Beschavingen met steden op meerdere continenten. Nieuwe Vaardigheid: Koningin van Matamba en Ndongo

  • +5 Combat Strength tegen Beschavingen waarvan de hoofdstad op een ander continent ligt.

  • Handelsroutes om +20% Opbrengsten te ontvangen met Beschavingen waarvan de thuiscontinenten dezelfde zijn als die van jou, maar -15% voor Handelsroutes naar andere Beschavingen.




Sultan Saladin (Arabië) De bestaande Civilization VI-leider Vizier Saladin kan religieuze gebouwen bouwen voor een fractie van de gebruikelijke geloofskosten, en heeft een hekel aan leiders die andere religies aanhangen. Sultan Saladin daarentegen krijgt bonussen voor al zijn gevechts- en religieuze eenheden en heeft een hekel aan leiders die oorlog voeren tegen aanhangers van zijn religie. Nieuwe Vaardigheid: Het Zegevierende Leger

  • +100% Flanking en Support Bonus voor alle Combat en Religieuze eenheden.




Civilization VI: Leader Pass-content zal worden geleverd via zes DLC-packs die gepland staan voor release van 21 november 2022 tot maart 2023 op Windows pc via Steam en Epic, MacOS via Steam en de Mac App Store, en iOS via de App Store.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page