top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Circuit Superstars nu verkrijgbaar voor PlayStation 4

Square Enix en Original Fire Games maken vandaag bekend dat de top-down racing game Circuit Superstars, nu verkrijgbaar is voor PS4. Circuit Superstars is een competitieve game met een charmant randje, gemaakt dóór racing-fans, vóór racing-fans. De game is te koop voor PC, Xbox One en nu ook PS4. Om te vieren dat de game nu op drie platformen verkrijgbaar is, heeft Square Enix Collective een nieuwe trailer uitgebracht.

Dankzij cross-play kunnen PS4-racers samenspelen met vrienden die spelen op PC of Xbox. Daarbij krijgen ze toegang tot de garage van hun dromen, met 12 voertuigen die klaar staan om te strijden op een van de 19 beschikbare circuits, op 13 levendige locaties. Spelers kunnen kleurstellingen van zowel auto’s als coureurs aanpassen, terwijl ze door in level te stijgen nieuwe helmen en overwinnings-moves kunnen ontgrendelen. Dankzij de verschillende motorsportdisciplines in de game zit er voor iedereen wel wat bij, waaronder rallywagens, open eenzitters, trucks, GT-racewagens en vele andere wagens - een aanbod dat in de toekomst wordt aangevuld met nog veel meer gratis content! Race vandaag nog mee op je favoriete platform!


Circuit Superstars is nu verkrijgbaar voor PS4, PC en Xbox One. In het tweede kwartaal van 2022 komt de game ook naar Nintendo Switch.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page