top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Chivalry 2 wordt wereldwijd gelanceerd op 8 juni

Ontwikkelaar Torn Banner Studios, uitgever Tripwire Presents, en retail co-publishing partner Deep Silver maken met plezier bekend dat Chivalry 2 wordt gelanceerd op 8 juni , met cross-play-support voor PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X. PC-spelers die niet kunnen wachten tot ze de middeleeuwse slagvelden mogen betreden worden aangemoedigd om Chivalry 2 te pre-orderen voor gegarandeerde toegang tot het Chivalry 2 cross-play closed-beta-evenement dat op 26 maart begint.

Chivalry 2 is ook beschikbaar voor digitale pre-orders. Digitale pre-orders voor alle beschikbare edities worden beloond met pre-order-bonussen. Spelers die de digitale pc-versie van Chivalry 2 pre-orderen krijgen toegang tot de komende closed beta. Ga voor meer details naar de officiële website.



Het Chivalry 2 cross-play closed beta-evenement begint op 16 maart en loopt tot 29 maart op PC en consoles. De closed beta biedt spelers de kans om het ultieme middeleeuwse slagveld te ervaren voordat de game op 8 juni wereldwijd wordt gelanceerd.


bottom of page