top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Chicken Run: Dawn of the Nugget komt vandaag naar Park Beyond als DLC

Uitgever Bandai Namco Europe brengt vandaag Chicken Run: Dawn of the Nugget Theme World uit voor Park Beyond, in samenwerking met de Academy Award-winnende animatiestudio Aardman. Deze DLC viert de Netflix-film Chicken Run: Dawn of the Nugget die ook vandaag uitkomt.

In deze DLC krijgen spelers toegang tot twee nieuwe maps die geïnspireerd zijn op de Fun-Land Farms en het Chicken Village uit de film. De eerste is een levendige en vrolijke wereld die de sinistere zaken verbergt, terwijl de tweede spelers meeneemt naar het dorp in het bos!





Er zijn meer dan 280 nieuwe decoratieve voorwerpen toegevoegd om de griezelige sfeer van het Chicken Village, de Fun-Land Farms en de fabriek na te bootsen. Kleurrijke heuvels van nepgras, bogen in de vorm van een zon en bosdecors, maar ook miradors en ondoordringbare muren zijn toegevoegd voor degenen die echt hielden van de hoge veiligheidsuitstraling van de fabriek. Deze Theme World brengt ook spannende nieuwe flat rides en hun uitbreidingen, evenals een achtbaan, auto's en modules, voor nog meer plezier voor de bezoekers en spelers om de meest unieke parken te maken.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page