top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Chef Life: A Restaurant Simulator komt najaar 2022 naar consoles en PC

NACON en ontwikkelstudio Cyanide presenteren met plezier hun nieuwe simulator in de LIFE-reeks: Chef Life: A Restaurant Simulator, in samenwerking met de beroemde Michelin-gids. In Chef Life: A Restaurant Simulator krijgen spelers de leiding over hun eigen restaurant, voor een game-ervaring met zowel management- als simulatie-aspecten. Spelers moeten hun kookvaardigheden oefenen, hun team aansturen en de beste keuzes voor hun bedrijf maken. De game verschijnt op 7 oktober 2022 voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC.


De Franse ontwikkelstudio Cyanide heeft de game een realistische insteek gegeven. Als fijnproevende foodies wilden de ontwikkelaars het eerste kookspel maken dat het ware leven van een restauranthouder nabootst.





In Chef Life moeten spelers topkwaliteit garanderen op het gebied van ingrediënten en geserveerde gerechten. Daarnaast moeten spelers hun tafels zo efficiënt mogelijk bedienen, en hun budget slim gebruiken om de reputatie van hun restaurant steeds verder te verbeteren.


Met een uitgebreid aanpassingssysteem kunnen spelers het uiterlijk van hun avatar, keuken en restaurant veranderen. Ook kunnen ze het menu dat ze klanten aanbieden zelf samenstellen uit zo'n 80 Franse en Italiaanse gerechten. Om klanten tevreden te stellen zijn culinaire kunsten en ondernemersvaardigheden essentieel, maar om een MICHELIN Guide Star te ontvangen draait het vooral om de kwaliteit van de gerechten die de speler bereid.


Voor het eerst in een videogame heeft de Michelin-gids, een internationale referentie in gastronomische aanbevelingen, Cyanide geadviseerd bij het integreren van mechanics en content die spelers echte gastronomische uitdagingen bieden. Aangespoord door een beoordelingssysteem dat de ambitie en uitmuntendheid van de speler weerspiegelt, moeten spelers in Chef Life tot het uiterste gaan om de meest veeleisende klanten tevreden te stellen. Voor elke speler lonkt de uitdaging om een Michelin-ster van de beroemde gidst te verdienen en van zijn of haar restaurant met een hoogstaande keuken een must-visit te maken!


Chef Life: A Restaurant Simulator verschijnt op 7 oktober 2022 voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page