top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Carlos Sainz en Thibaut Courtois gaan nek-aan-nek in F1 2021 en FIFA 22-challenges

Codemasters heeft vandaag het laatste deel van zijn F1 2021 talentenserie uitgebracht, met hoofdrollen voor Carlos Sainz van Ferrari en de doelman van Real Madrid en het Belgische nationale voetbalelftal: Thibaut Courtois. De atleten nemen het in deze nieuwe video tegen elkaar op in F1 2021 en in FIFA 22, waarvoor ze zijn afgereisd naar het trainingscomplex van Real Madrid. Courtois heeft zijn sporen verdiend in F1 2021 door uit te blinken in verschillende competitieve events, terwijl FIFA 22 een onmisbare titel is binnen het team van Ferrari.Thibaut Courtois heeft zich gedurende de afgelopen jaren bewezen als natuurtalent achter het stuur van een racingsetup. Hij is uitgegroeid tot een vaste waarde in de F1 Virtual Grand Prix Series, dat in maart 2020 maart werd gelanceerd ter vervanging van de afgelaste races tijdens het Formula 1-seizoen. De altijd competitieve Courtois wist eerder al hoge ogen te gooien door continu boven zijn collega’s uit de voetbalwereld te eindigen in de racestoel.

De liefde van Carlos Sainz voor Real Madrid is onvoorwaardelijk en algemeen bekend. In maart 2021 werd hij benoemd tot ereclublid, de hoogste onderscheiding die door de club wordt uitgereikt. Tijdens het Formula 1-seizoen heeft Sainz veel van zijn vrije tijd besteed aan het spelen van FIFA tegen andere coureurs en ook heeft hij het opgenomen tegen Marco Asensio van Real Madrid met een 3-0 nederlaag als resultaat.


F1 2021 bevat verschillende nieuwe modi zoals: de spannende verhaalmodus Braking Point, een uitgebreide carrièremodus waarin twee spelers samen kunnen racen en Real-Season Start met de mogelijkheid om op elk moment een seizoen te starten op basis van de stand in het wereldkampioenschap bij de coureurs en de constructeurs.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page