top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Capcom's Street Fighter's Ryu, Chun-Li en Akuma nu speelbaar in Brawlhalla

Het antwoord ligt in het heetst van de strijd! Wereldstrijders Ryu, Chun-Li en Akuma van Capcom's Street Fighter zijn nu beschikbaar in Brawlhalla als Epic Crossovers.

Hun komst is het begin van een in-game evenement met een nieuwe spelmodus genaamd Street Brawl. Spelers vechten in Street Fighter-stijl met gezondheidsbalken om te zien wie als eerste valt in de 2D-vechteromgeving. Daarnaast is er een nieuw K.O.-Effect met de iconische, op Street Fighter geïnspireerde, K.O.-tekst beschikbaar samen met een nieuw Podium en Satsui no Hado-Emote, waarmee spelers de perfecte afwerking claimen. Er is ook een nieuwe 1v1-kaart op basis van Suzaku Castle toegevoegd, evenals vier nieuwe avatars met Zangief, het Shadaloo-symbool, een Hadoken en een geanimeerde avatar die een kwartcirkel naar voren stoot.
Geniet van de glorie en bewondering van deze Street Fighter Crossovers:

  • Ryu – Epische crossover voor Petra – Ryu probeert altijd de volgende, sterkste tegenstander te vinden om zichzelf te verbeteren. Veel van zijn iconische technieken zijn overgebracht naar Brawlhalla, zoals de Tatsumaki Senpukyaku, Shoryuken en Hadoken.

  • Chun-Li – Epische crossover voor Wu Shang – De sterkste vrouw ter wereld leert haar tegenstanders zeker het een en ander over hoe ze een trap moeten incasseren. Ze brengt haar eigen technieken naar Brawlhalla, zoals de Spinning Bird Kick en Kikosho.

  • Akuma – Epische crossover voor Val – Gefocust op het verslaan van de goden, staat deze Meester van de Vuist klaar om ze echt in stukken te laten spatten. Hij bereikt zijn ultieme kracht met onder meer zijn Tatsumaki Zankukyaku- en Zanku Hadoken-technieken.

Nadat het evenement is afgelopen kunnen alle items nog steeds worden verkregen en gespeeld. Ook de spelmodus en kaart zijn dan nog steeds speelbaar.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page