top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Call of Duty: Black Ops Cold War wereldwijd beschikbaar

Call of Duty: Black Ops Cold War, het nieuwe deel van de Call of Duty-serie én direct vervolg op het populaire Call of Duty: Black Ops, is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar is.


Deze nieuwe titel mengt de popcultuur van de jaren 80 met een spannende samenzwering die zich afspeelt op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. In de verhaalcampagne moeten spelers een complot dwarsbomen dat al decennia in voorbereiding is en de wereldwijde machtsverhoudingen volledig kan destabiliseren. De game biedt spelers toegang tot een nieuwe online multiplayer met een breed scala aan nieuwe maps, modes en arsenaal wapens en uitrusting uit de Koude Oorlog. Black Ops Cold War bevat ook een nieuwe coöp Zombies survival-ervaring.De game ondersteunt cross-play tussen next-gen-systemen en de huidige generatie met cross-progressie in alle modes. Daarnaast kunnen spelers uitkijken naar de grootste reeks gratis post-launch content in de geschiedenis van Black Ops voor multiplayer en zombies, naast een hele reeks in-game community-evenementen.


De free-to-play, free-for-everyone titel Call of Duty: Warzone krijgt een nieuwe dimensie door integratie met zowel Black Ops Cold War als Modern Warfare. Progressie van spelers wordt gesynchroniseerd over de drie titels, terwijl wapenprogressie van Black Ops Cold War of Modern Warfare wordt gedeeld met Warzone. Vanaf vandaag zijn Black Ops Cold War-operators beschikbaar om mee te spelen in Warzone. Bij de lancering van Season One op 10 december komen Black Ops Cold War-wapens beschikbaar in Warzone, zodat Warzone-spelers kunnen spelen met hun respectievelijke loadouts uit Black Ops Cold War of Modern Warfare.

Het battle pass-systeem wordt vanaf Season One in december vervolgd met nieuwe content voor Black Ops Cold War en Warzone.  Spelers kunnen in het battle pass-systeem vorderen door één van de drie Call of Duty-games te spelen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page