top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Bungie toont nieuwe Supers en Aspects in onlangs vrijgegeven beelden van Destiny 2: The Final Shape

Destiny 2’s aankomende uitbreiding genaamd The Final Shape bevat drie nieuwe Supers en Aspects. Deze kunnen spelers gebruiken in hun strijd tegen The Witness. In de onlangs vrijgegeven playtestbeelden is te zien hoe de nieuwe Supers spelen in zowel PvE als PvP.


Spelers ontgrendelen de nieuwe Supers en Aspects tijdens de campagne van The Final Shape. Het geeft ze meer opties voor buildcrafting en bevordert de samenwerking in de finale van de Light en Darkness-saga. Dit zijn de drie nieuwe supers:

Titan (Void): Twilight Arsenal

  • Spelers kunnen drie Void-bijlen gooien die vijanden naar zich toetrekken en laten exploderen. Deze Super brengt zware schade toe en verzwakt vijanden die nog in leven zijn.

  • Zowel de speler zelf als het fireteam kan de gegooide bijlen oppakken en gebruiken als wapens.

Hunter (Arc): Storm’s Edge

  • Middels het gooien van een Arc dagger teleporteert de speler zichzelf naar voren. Direct daarna wordt er een dodelijke aanval in de vorm van een wervelwind uitgevoerd welke grote schade aan vijanden toebrengt.

  • De Hunter kan dit per Super drie keer doen, waardoor het voor de speler mogelijk is om grote afstanden af te leggen en veel schade aan de vijand toe te brengen.

Warlock (Solar): Song of Flame

  • Warlocks worden radiant, overchargen hun meleevaardigheid en hun granaat wordt een Spirit of Flame dat vijanden in de buurt opzoekt en vervolgens explodeert.

  • Bondgenoten krijgen een verhoogde vaardigheidsregeneratie en meer weerstand tegen schade. Daarnaast wordt scorch toegepast op hun Solar- en Kinetische wapens.

De drie nieuwe Aspects zien er als volgt uit:

Titan (Void): Unbreakable

  • De speler kan zijn granaat gebruiken om een schild te maken dat inkomende schade blokkeert en aanvallen absorbeert. Deze kunnen vervolgens worden losgelaten om enorme schade toe te brengen.

Hunter (Arc): Ascension

  • Terwijl een Hunter in de lucht is, kunnen ze hun klassevaardigheid consumeren en zichzelf omhoog stuwen om vijanden in de buurt schade toe te brengen. Ook worden vijanden direct van jolt voorzien. Daarnaast versterken ze hun fireteam.

Warlock (Solar): Hellion

  • Warlocks kunnen hun klassevaardigheid activeren om een Solar Soul op te roepen die vlammende mortieren afvuurt en vijanden op grote afstand in vuur en vlam zet.

Destiny 2: The Final Shape is het slot van de Light en Darkness-saga en lanceert op 27 februari 2024. Pre-orders voor Destiny 2: The Final Shape zijn nu beschikbaar. Spelers die de Annual Pass-editie pre-orderen, ontvangen direct de Tessellation Exotic Fusion Rifle, een Exotic Emote, een Exotic Ghost en het embleem van de nieuwe uitbreiding.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page