top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Bungie kondigt Destiny 2 x BioWare-crossover aan

Bungie heeft vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd met Electronic Arts en BioWare. Spelers krijgen hiermee de mogelijkheid om zich middels nieuwe cosmetica en in-game-items aan te sluiten bij de Normandy. De nieuwe items bevatten een door Commander Shepard geïnspireerde N7-armor-set voor Titans, een door Garrus geïnspireerde Vakarian-set voor Hunters en een door Liara geïnspireerde Shadow Broker-set voor Warlocks. Ter ere van de samenwerking krijgen alle spelers toegang tot de Alliance Requisitions Bundle. Deze bundel bevat een Enhanced Defense Ghost Shell, een Alliance Scout Frigate Ship en een Alliance Drop Ship Sparrow. Daarnaast is er een Omni Striker-finisher en een Flux Dance-emote beschikbaar in ruil voor Silver. De nieuwe cosmetica en in-game-items lanceren op 13 februari 2024 en zijn verkrijgbaar in de Eververse store.

Riven’s WishesVandaag lanceren de wekelijkse quests genaamd Riven's Wishes in Destiny 2. Gedurende deze periode kunnen spelers één missie per week voltooien om een token te verdienen dat inwisselbaar is voor verschillende beloningen. Guardians kunnen kiezen voor de Wish for Strength om Deepsight-wapens van de Last Wish-raid te verdienen, maar ook voor de Wish for Protection om zich te wapenen met Exotic gear uit het Lightfall-jaar. Een derde optie is de Wish for Beauty, waarmee spelers event-mementos en essentiële Ascendant crafting-materialen kunnen verzamelen. Riven’s Wishes zijn beschikbaar voor alle spelers van 30 januari tot en met 12 maart.

Moments of TriumphVan 30 januari tot en met 3 juni zijn de Moments of Triumph beschikbaar voor alle Destiny 2-spelers (met uitzondering van bepaalde Triumphs die uitbreidingen of seizoensrechten vereisen). Dit feestelijke capstone-evenement bereidt spelers voor op The Final Shape, waarbij ze worden uitgenodigd om een reeks Triumphs te voltooien om het afgelopen jaar in Destiny 2 te eren. Spelers die de MMXXIII Seal voltooien, kunnen het Moments of Triumph-shirt aanschaffen via de Bungie Store dankzij Bungie Rewards. Spelers die de raids en dungeons van het afgelopen jaar spelen en daarmee de Paracausal Adventurer Triumph voltooien, kunnen via Bungie Rewards een exclusieve patch ontgrendelen voor hun Moments of Triumph-shirt. 


Verder kunnen spelers uitkijken naar het jaarlijkse Guardian Games-evenement in maart en Destiny 2: Into the Light in april. Destiny 2: Into the Light is een aankomende content-update van twee maanden die beschikbaar is voor alle spelers.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page