top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Brawlhalla verwelkomt Po, Tigress en Tai Lung uit Kung Fu Panda

Vanaf vandaag zijn Po, Tigress en Tai Lung uit DreamWorks Animation’s Kung Fu Panda speelbaar in Brawlhalla. De drie personages uit de befaamde franchise zijn beschikbaar als Epic Crossovers. Hun intrede is tevens het startsein voor een nieuw in-game event met een nieuwe gamemodus, nieuwe map in de stijl van het geestenrijk uit Kung Fu Panda 3, nieuwe in-game muziek geïnspireerd door Kung Fu Panda en een nieuw KO-effect met Master Shifu.
De Kung Fu Panda Epic Crossovers bestaan uit:

  • Po – Epic Crossover voor Wu Shang – Met de hulp van Crane en Mantis van de Furious Five, deelt Po snelle en rake klappen uit met zijn bamboestok en handschoenen. Zijn aanvallen zijn ook voorzien van kersenbloesems en een geweldigde hoed.

  • Tigress – Epic Crossover voor Asuri – Met de hulp van Monkey en Viper, voert Tigress precieze en kwaadaardige aanvallen uit om haar vijanden te verslaan.

  • Tai Lung – Epic Crossover voor Mordex – Na zijn ontsnapping uit de gevangenis wil Tai Lung bloed zien, met energieslagen en grijpaanvallen in overvloed.

Iedere Epic Crossover is verkrijgbaar voor 300 Mammoth Coins via de in-game winkel. De Epic Crossovers, gamemodus, map en alle items zijn na het in-game event ook nog steeds beschikbaar.

Brawlhalla is reeds gratis beschikbaar voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PC, iOS en Android.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page