top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Brawlhalla esportsprogramma voor 2021 onthuld met totale prijzenpot van 1 miljoen dollar

Vanaf vandaag melden spelers zich aan voor het 2021 Brawlhalla esportsprogramma, met een totale prijzenpot van $ 1.000.000 en vijf internationale toernooien gepland tussen februari en november 2021. Dit is niet alleen de grootste prijzenpot ooit voor Brawlhalla, maar toont eveneens Ubisofts toewijding om de groeiende esportsscene van de game te blijven ondersteunen, die nu wereldwijd meer dan 50 miljoen spelers telt. Spelers schrijven zich in via brawlhalla.com/esports.
Gedurende het jaar worden er in totaal vijf internationale toernooien georganiseerd. De Winter Championship, een online toernooi met een totale prijzenpot van $ 75.000, trapt van 27 februari tot 14 maart het seizoen af. Brawlhalla ondersteunt eveneens cross-platform play waardoor spelers het op elk platform tegen elkaar kunnen opnemen. Later dit jaar nemen spelers het wereldwijd tegen elkaar op in de volgende toernooien:

  • The Spring Championship vindt online plaats in april en mei.

  • The Summer Championship vindt online plaats in juli.

  • The Autumn Championship vindt online plaats in september en oktober.

  • The World Championship vindt plaats in November. Meer informatie wordt later dit jaar gedeeld.

Tijdens deze toernooien maken alle spelers kans op prijzengeld uit de prijzenpot van het Brawlhalla esportsprogramma. Ook organiseren Ubisoft en Blue Mammoth Games gedurende het jaar verschillende invitational events, waaronder de Brawlhalla Pro Series, een vier weken durende online competitie met een uniek nieuw format, die in juni plaatsvindt. Meer details hierover volgen later.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page