top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

"Brain Eater Pack" en gratis update 1.07 zijn beschikbaar voor Scarlet Nexus

Het "Brain Eater Pack", de derde en laatste DLC van de Season Pass, voegt meer verhaalcontent toe met Episode Karen: Unknown History. De game speelt zich af in 1996 in de SCARLET NEXUS-wereld en spelers zijn getuige van de verloren geschiedenis van Karen Travers via vier cutscène-episodes die worden vrijgespeeld door uitdagingen te overwinnen. Onder deze uitdagingen zal de speler het moeten opnemen tegen een nieuwe vijand in de Vision Simulator die in de laatste update is geïntroduceerd. Het wordt aangeraden om beide campagnes te voltooien voordat je aan deze DLC begint, omdat de episodes spoilers bevatten, die het ware motief van de belangrijkste antagonist van het spel onthullen.



Spelers krijgen toegang tot twee nieuw ontworpen kostuumsets: de Guardian Attire Set gebaseerd op Karens outfit van conceptkunstenaar Tamami Ishikawa en de Heir Attire Set van Masakazu Yamashiro, ontwerper van de monsters die in New Himuka ronddwalen. De derde DLC bevat ook een nieuwe plugin "Status Aliment Resister", die je direct in de winkel kunt vrijspelen en die je volgende gevechten een extra twist geeft.


Naast de DLC is de gratis update 1.07 beschikbaar, deze brengt een nieuwe moeilijkheidsgraad "Very Hard" waarbij de schade die vijanden oplopen twee keer zo veel is als bij de Normal-moeilijkheidsgraad en de schade die uitgedeeld wordt x0.6 is. Nieuwe uitdagingen en nieuwe beloningen wachten op de spelers, evenals een nieuw cadeau voor hun team! Tot slot komt de gratis update met de veelgevraagde fotomodus die garant zal staan voor een boeiende ervaring en fans hun eigen visie op de Brain Punk-wereld van SCARLET NEXUS laat delen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page