top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Bouwen, verkennen, racen: 2K en de LEGO Group kondigen LEGO 2K Drive aan

2K en de LEGO Group kondigen LEGO 2K Drive aan, de ultieme AAA driving adventure game, wereldwijd beschikbaar op 19 mei 2023. LEGO 2K Drive, ontwikkeld door Visual Concepts, evolueert de iconische LEGO-speelervaring met een enorme, open wereld waar spelers elk voertuig kunnen bouwen, overal kunnen rijden en een LEGO-racelegende kunnen worden.


LEGO 2K Drive wordt de eerste release in een samenwerking tussen 2K en de LEGO Group om AAA LEGO-games te ontwikkelen. AAA LEGO-games te ontwikkelen. Met 2K's bewezen expertise in het creëren van hoogwaardige en boeiende interactieve entertainment eigenschappen en de ongekende culturele impact van de LEGO Group, zal de samenwerking de iconische LEGO-game-ervaring die fans kennen en liefhebben op spannende nieuwe manieren ontwikkelen.





Een team van wereldklasse bij Visual Concepts met veel ervaring in het genre brengt voor het eerst AAA-kwaliteit, diepgang in de gameplay en verbluffende beelden naar een LEGO-racegame. LEGO 2K Drive combineert de beste elementen van open-wereld rijden en snel competitief racen, en introduceert een gevarieerd voertuigaanpassingssysteem. Daarnaast brengt een samenwerking met supercar- en hypercarbedrijf McLaren Automotive de McLaren Solus GT en McLaren F1 LM - net uitgebracht in een LEGO Speed Champions double-pack set om te vieren dat McLaren 60 jaar geleden werd opgericht door coureur en ingenieur Bruce McLaren - naar Bricklandia. De cover auto's vatten perfect de spannende, high-octane ervaring samen die fans kunnen verwachten in LEGO 2K Drive.


De belangrijkste kenmerken van LEGO 2K Drive zijn:

  • Een verhaal in een uitgestrekte open wereld: Spelers reizen door meerdere unieke biome regio's in Bricklandia, waarin ze het opnemen tegen een reeks charismatische rivalen in de hoop op een dag de begeerde felbegeerde Sky Cup Trofee te winnen. In LEGO 2K Drive kiezen spelers hoe ze willen spelen, met een brede open wereld om te verkennen vol met races, minigames, uitdagingen, verzamelobjecten, dingen om te vernietigen, en bekende voertuigen uit LEGO-thema's als City, Creator, Speed Champions en meer.

  • High-Octane LEGO Racing: Racen in LEGO 2K Drive is een razendsnelle ervaring. spelers strijden over een breed scala aan circuits terwijl ze gebruik maken van unieke power-ups die de positie van een speler in de race kunnen veranderen met een druk op de knop.

  • Unieke customization: LEGO 2K Drive introduceert een divers customization-systeem waarmee spelers hun eigen voertuigen kunnen bouwen in hun eigen stijl met meer dan 1000 unieke LEGO-stukjes beschikbaar in de loop van hun avontuur, inclusief een schat aan kleur ontwerpen, stickers, stickers, flairs en meer.

  • Speel alleen of samen: LEGO 2K Drive biedt robuuste co-op en spannende competitieve multiplayer om samen met anderen van te genieten. Speel met familie en vrienden via een lokaal, 2-persoons split-screen of match online met andere onverschrokken racers van hetzelfde niveau

Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page