top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Bouw en beheer je droomhotel in Hotel Life: A Resort Simulator

NACON en RingZero Game Studio bieden je de kans om het leven van een hotelmanager te verkennen in Hotel Life – A Resort Simulator. Deze game verschijnt op 26 augustus voor PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series X.

Hotel Life – A Resort Simulator verplaatst spelers naar een paradijselijke locatie en is de meest idyllische game van NACONs nieuwe Life-label. Maar laat je door de betoverende bestemming niet afleiden van je doel: het bouwen en beheren van het beste hotel, en, natuurlijk, het tevreden houden van je gasten.


Als hotelmanager moet je de juiste keuzes maken bij de plaatsing van je gebouwen, het smaakvol inrichten van je kamers, het leveren van een aantrekkelijk activiteitenprogramma en nog veel meer. Vervolgens kun je – als je budget dat toestaat, je resort uitbreiden met bungalows, een zwembad en misschien zelfs een spa. Aan jou de taak om tot de juiste beslissingen te komen en ervoor te zorgen dat je resort zo aantrekkelijk mogelijk wordt. Wordt je groeiende resort te groot om in je eentje te kunnen beheren? Neem een receptionist, barkeeper en masseur in dienst, en manage je team om ze zo effectief mogelijk in te zetten. In Hotel Life ben je meer dan een manager. Je moet ook je handen uit de mouwen steken om de kamers schoon te maken, maaltijden te bereiden en nieuwe gasten op de pikken van het vliegveld. Taken die via nauwkeurige gameplay worden voltooid. De vakantie van je gasten is waar je baan om draait. En omdat elke gast weer iets anders verlangt, is het jouw taak om te zorgen voor een breed aanbod aan activiteiten om ze tevreden te houden en de best mogelijke internetreviews te krijgen. Tenslotte heeft Hotel Life een Career Mode die spelers meevoert met verhalende missies en evenementen. In deze mode moet je bepaalde doelen bereiken, met steeds moeilijkere uitdagingen die uiteindelijk zelfs de meest ervaren hotelmanagers op de proef te stellen. Als je liever op een meer ontspannen manier van je hotel en de idyllische omgeving geniet, zit je helemaal goed in de Waiting Mode: die geeft je een dagje vrij.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page