top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Borderlands 3 Ultimate Edition fysieke discs komen op 12 november naar new-gen consoles

Net op tijd voor de feestdagen zijn er nu pre-orders beschikbaar in de 2K Store in bepaalde regio's* voor een beperkte oplage Borderlands 3 Ultimate Edition op fysieke discs voor PS5 en Xbox Series X. Deze release verschijnt op 12 november 2021 voor €40 in de 2K Store in bepaalde regio's* en is de eerste keer dat de Ultimate Edition in fysieke discvorm verkrijgbaar is. Of je nu een fanatieke Vault Hunter bent die zijn collectie wil aanvullen of een nieuwkomer die op zoek is naar het alles-in-één-pakket, deze fysieke schijven passen perfect op new-gen.

Borderlands 3 Ultimate Edition is de ultieme Borderlands 3 ervaring, met de bekroonde basisgame plus alle zes content-uitbreidingen en de volledige collectie bonuscosmeticapacks. De PS5- en Xbox Series X-versies zijn geoptimaliseerd om optimaal te profiteren van de processorkracht van de new-gen hardware, zodat je kunt spelen met maximaal 60 frames per seconde in 4K-resolutie tijdens de singleplayer en online co-op, of kunt genieten van drie- en vier-speler split-screen in lokale multiplayer.


Deze new-gen fysieke discs zijn alleen verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, dus bestel je exemplaar vandaag nog in de 2K Store! Een volledige lijst van de magische glorie van de Ultimate Edition is beschikbaar op de officiële website van de game.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page