top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Blood Bowl 3 is nu beschikbaar voor pre-orders!

Cyanide studio en NACON maken met plezier bekend dat de pre-orders zijn begonnen voor Blood Bowl 3, de nieuwe bewerking van het legendarische bordspel van Games Workshop. Blood Bowl 3 is vanaf 23 februari 2023 verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S.


Zoals vorige week werd onthuld, ligt de focus van Blood Bowl 3 zwaar op de vele aanpassingsopties. Vanuit die gedachte wordt de pre-order-versie geleverd met 3 extra teamlogo’s en een set dobbelstenen om in de game te gebruiken.

Blood Bowl 3 komt beschikbaar in verschillende versies:

  • Standard (digitaal): pc € 29,99 / € 39,99 consoles

  • Deluxe – Black Orcs / Deluxe – Imperial Nobility (digitaal): pc € 39,99 / consoles € 49,99

  • Brutal Edition (digitaal en PS5 retail): pc € 49,99 / consoles € 59,99

De Deluxe en Brutal edities bieden toegang tot exclusieve aanpassingscontent. Check de details over de bonussen in je favoriete digitale winkel.


Blood Bowl 3 is gebaseerd op de nieuwste editie van het legendarische bordspel en biedt een fantastische virtuele ervaring die een welkome aanvulling levert op het fysieke spel. Bij de lancering biedt de game 12 facties, waarvan 4 voor het eerst speelbaar zijn in een Blood Bowl-videogame. Elke factie heeft zijn eigen kenmerken en verwante content. De game biedt solo-modes en multiplayer-modes en meer aanpassingsopties dan ooit. Elke 3 maanden begint een nieuw seizoen, waardoor nieuwe beloningen worden toegevoegd aan de Blood Pass en een nieuwe speelbare factie beschikbaar komt.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page