top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

BioWare geeft grote hoeveelheid Mass Effect-content vrij in aanloop naar de Legendary Edition

In aanloop naar de release van Mass Effect Legendary Edition heeft BioWare een grote hoeveelheid nieuwe content voor fans van de franchise vrijgegeven, waaronder de Mass Effect soundtrack ‘mega-cut’, een unieke creator tool om custom key art mee te maken en nog veel meer gratis Mass Effect-content.


BioWare heeft een webervaring gebouwd die fans in staat stelt om hun eigen Mass Effect Legendary key art vorm te geven. Nieuwe en ervaren Shepards kunnen hun teamgenoten, moraliteit en locaties kiezen om hun gepersonaliseerde key art vervolgens te delen met vrienden of via social media. Ook is er een optie om artwork willekeurig te genereren, Afbeeldingen kunnen in verschillende formats worden gedownload, waaronder 4K en in slip cover format, waarmee spelers de fysieke editie van de game kunnen personaliseren als zij deze aanschaffen. De tool is hier beschikbaar.

Ook heeft BioWare een langdurige soundtrackvideo samengesteld, bestaande uit maar liefst 88 tracks - muziek uit alle drie de games in de trilogie. Tevens is de song ‘Resynthesis’ beschikbaar, die nieuw is in de Mass Effect-trilogie. Raak alvast in de Mass Effect-stemming en beluister hier de soundtrack.


Tot slot heeft BioWare een grote hoeveelheid bonuscontent vrijgegeven die eerder alleen beschikbaar was via de Deluxe Editions van Mass Effect 2 en 3. Deze content bevat 88 muzieknummers uit de gehele trilogie, waaronder Resynthesis, 2 digitale artbooks, 2 digitale comicbooks en een digitale lithograaf van de Normandy in actie. Download de content hier gratis.


Mass Effect Legendary Edition wordt uitgebracht op 14 mei voor PlayStation 4, Xbox One en PC.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page