top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Betreed een spannend nieuw tijdperk met de lancering van Octopath Traveler II

Square Enix lanceerde vandaag Octopath Traveler Nintendo Switch, PS5, PS4 en pc via STEAM.Dit nieuwe deel is ontwikkeld door hetzelfde team als de voorganger, waarvan wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren zijn verkocht.



Octopath Traveler II verplaatst spelers naar de gloednieuwe wereld Solistia, waar acht reizigers met unieke verhaallijnen door verraderlijke landen trekken. Spelers moeten alles op alles zetten om de vele strategische, turn-based gevechten te winnen en hun weg te vinden tussen de gevaren en beloftes van een nieuw industrieel tijdperk.


Octopath Traveler II vertelt een gloednieuw, episch verhaal, dat speelt in een nieuwe wereld die geheel losstaat van de voorganger. Spelers kunnen kennismaken met acht originele personages en genieten van gloednieuwe features en gameplay-elementen. Octopath Traveler II is perfect voor beginners, terwijl fans weer kunnen genieten van alle charme van het origineel, inclusief de iconische HD-2D-beelden, met een mix van retro-2D-personages en prachtige 3D-omgevingen


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page