top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Bestrijd kwaad als de Lord of Light in Actraiser Renaissance, geremasterd voor moderne platformen

Square Enix maakt vandaag bekend dat Actraiser Renaissance, de geremasterde versie van de klassieke 2D-actieplatformer en stadsbouwgame, nu verkrijgbaar is voor moderne platformen, inclusief Switch, Ps4, PC, Androi en iOS. Actraiser Renaissance biedt prachtige, geremasterde HD-graphics en diverse quality of life-updates voor zowel fans van het origineel als een nieuwe generatie gamers.



Actraiser Renaissance combineert 2D-plaftormactie met stadsbouwsimulatie. Help de mensheid vooruit als de Lord of Light en zijn trouwe engel in een wereld die wordt geteisterd door het kwaad. Gebruik je wonderlijke krachten om bliksemschichten te schieten en veroorzaak aardbevingen om obstakels te verwijderen die de groei van je beschaving hinderen. Verken het uitgestrekte nieuwe rijk, bouw nederzettingen en bescherm ze met de engel en zijn machtige pijl en boog tegen de kwaadaardige monsters die op je mensen azen.

Bekijk hier de launch trailer van Actraiser Renaissance!De game biedt onder andere de volgende updates en features:

  • Prachtig geremasterde HD-graphics met vernieuwde personages, map, monsters, achtergronden en effecten

  • Opnieuw ontworpen stadsbouwsegmenten, inclusief een nieuwe regio en extra ontwikkelingsfases voor steden

  • Spelers kunnen nieuwe magie gebruiken, inclusief de mogelijkheid om vuur, ijs en andere magische elementen te casten, in de 2D-actie-stages

  • Spelers kunnen nu zowel omhoog als omlaag ontwijken, aanvallen en hakken, voor een meer dynamische actie-ervaring

  • Nieuwe real-time strategy “Settlement Siege”-feature

  • Geremasterde versie van de originele soundtrack plus 15 nieuwe muziektracks

  • Mogelijkheid om te wisselen tussen de originele soundtrack en de nieuwe, geremasterde soundtrack van de originele componist, Yuzo Koshiro

  • Nieuwe auto-save-functie en moeilijkheidsniveaus

Ter ere van de 30e verjaardag van het origineel, ontvangen spelers die de game vóór 1 november 2021* kopen via de Nintendo eShop of de Nintendo Store-website en STEAM als bonus een wallpaper en een mini-soundtrack die bestaat uit vijf in-game nummers. Naast de mini-soundtrack ontvangen spelers die de game vóór 1 november 2021* aanschaffen via de PlayStation Store een origineel PS4-thema met achtergrondmuziek.


Bron: Persbericht


© Game4Me



bottom of page