top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Beproef vandaag nog je strategisch inzicht in de demo van The Diofield Chronicle

Square Enix maakt bekend dat vanaf vandaag een gratis demo van The DioField Chronicle verkrijgbaar is voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Daardoor kunnen spelers nu al kennismaken met het epische verhaal over eer en oorlog waar deze gloednieuwe strategy RPG om draait. Alle in de demo gemaakte vorderingen, inclusief opgeslagen spelgegevens, progressie in de game en personage-levels, kunnen bij de lancering op 22 september worden overgezet naar de volledige game.

Spelers kunnen nu op alle platformen een gratis demo van The DioField Chronicle downloaden. De demo verwelkomt spelers op DioField Island en toont hoe dit eiland wordt geteisterd door de opkomst van oorlogszuchtige machten en moderne magie. Spelers kunnen de game beleven tot het einde van hoofdstuk één. In dit eerste hoofdstuk maken ze kennis met snelle, spectaculaire gevechten tussen kleine squadrons met verschillende soorten eenheden die elk hun eigen rol spelen op de slagvelden van de uitgebreide campaign. Begin vandaag nog aan je militaire campagne, speel het openingshoofdstuk van de game, bepaal de strategie van je team Blue Fox Mercenaries en ervaar de kracht van het Real Time Tactical Battle (RTTB)-systeem - een nieuw, hoogst strategisch, realtime gevechtssysteem.


The DioField Chronicle biedt een grimmige, aangrijpende verhaallijn, geschreven door een ervaren team, met unieke personageontwerpen van Taiki (Lord of Vermilion III, IV), concept art van Isamu Kamikokuryo (FINAL FANTASY XII, FINAL FANTASY XIII) en prachtige orkestmuziek van de wereldberoemde componisten Ramin Djawadi en Brandon Campbell, beroemd van hun muziek voor Game of Thrones.


Bron: Persbericht


© Game4Me


bottom of page