top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Beleef en verken de Vikinggeschiedenis in Discovery Tour: Viking Age

anaf vandaag is Discovery Tour: Viking Age, een educatieve game waarin spelers de geschiedenis en tradities van de Vikingtijd verkennen en interactie mee hebben, gratis beschikbaar voor alle bezitters van Assassin’s Creed Valhalla. Tevens is deze Discovery Tour ook los verkrijgbaar voor PC en voor de allereerste keer ook voor PS5, Xbox Series X | S, PS4, Xbox One, Stadia en Luna in 2022.

Na Discovery Tour: Ancient Egypt en Discovery Tour: Ancient Greece, kunnen spelers in deze nieuwe educatieve modus voor Assassin’s Creed Valhalla het Vikingtijdperk ontdekken en zo meer te weten komen over de geschiedenis en tradities van die tijd. Discovery Tour: Viking Age is ontworpen in nauwe samenwerking met historici, archeologen en verschillende musea. Dit alles vormt een interactieve, meeslepende leerervaring, zonder conflicten of tijdsdruk, in een reconstructie van Noorwegen en Engeland in de negende eeuw.
Voor de allereerste keer verandert de Discovery Tour-serie de formule door verhaal en interactiviteit centraal te stellen in de ervaring. De twee nieuwe creatieve pijlers: Geschiedenis door verhalen en Leren door te doen maken de ervaring nog gedenkwaardiger en boeiender dan voorgaande games in de serie. Aan de hand van een nieuwe verhaallijn, opgebouwd rond acht opdrachten, krijgen spelers de kans om Viking- en Angelsaksische personages uit die tijd te belichamen en deel te nemen aan hun avonturen die zich afspelen in de negende eeuw. Deze verhaallijn voert spelers door de besneeuwde landen van Noorwegen, de prachtige landschappen van Engeland en de mythische rijken van Jotunheim en Asgard.


Discovery Tour: Viking Age verwent ook alle Assassin’s Creed Valhalla-fans met onder andere 11 exclusieve beloningen die vrij te spelen zijn, 24 personages om mee op ontdekking te gaan en een exclusief kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van Assassin’s Creed Valhalla.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page