top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Beleef een episch verhaal over oorlog en eer in The DioField Chronicle, nu verkrijgbaar

Square Enix lanceert de gloednieuwe strategy role-playing game, The DioField Chronicle, voor PS5, PS4 Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC via Steam. The DioField Chronicle biedt een diepgaand en strategisch “Real-Time Tactical Battle” (RTTB)-systeem, waarin spelers en vijandelijke troepen in realtime bewegen en het tij van de strijd in een oogwenk kan keren. De game verplaatst spelers naar een unieke wereld met een grimmige en meeslepende verhaallijn waarin fantasy, middeleeuwse elementen en moderne invloeden samenkomen.

Spelers kunnen op alle platformen ook een gratis digitale demo proberen. Spelers kunnen de opgeslagen gegevens van de demo, inclusief vorderingen en levels van personages, overzetten naar de volledige game, zodat ze na aanschaf van de volledige game hun missies met de Blue Foxes naadloos kunnen vervolgen.


The DioField Chronicle is ontwikkeld door een bekwaam en ervaren team, met unieke personageontwerpen van Taiki (Lord of Vermilion III, IV), concept art van Isamu Kamikokuryo (FINAL FANTASY XII, FINAL FANTASY XIII) en prachtige orkestmuziek van de wereldberoemde componisten Ramin Djawadi en Brandon Campbell, beroemd van hun muziek voor Game of Thrones. In de volgende video vertellen de componisten over hun bijdrages voor The DioField Chronicle:
Bron: Persbericht


© Game4Me


Comentários


bottom of page