top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Bekroonde ritme-actiegame Hi-Fi RUSH lanceert op 19 maart op PlayStation 5

Op 19 maart lanceren Bethesda Softworks en Tango Gameworks hun hit Hi-Fi RUSH voor PlayStation 5-consoles. Hi-Fi RUSH, dat bij de lancering meer dan 20 perfecte scores behaalde en in meer dan 50 "Best of 2023"-lijsten stond, is een over-the-top ritme-actiegame die zich afspeelt in een kleurrijke wereld waarin alles draait om de beat van de muziek. PlayStation-spelers kunnen zich verheugen op ritmische gevechten en krijgen toegang tot alle gameplaycontent in de game, inclusief de Arcade Challenge! Update! met twee extra speltypen: BPM Rush! en Power Up! Tower Up!


In Hi-Fi RUSH wordt alles gesynchroniseerd met de beat, inclusief gevechtssequenties die perfect aansluiten bij het ritme van de muziek, waardoor een gameplay mogelijk wordt die niet alleen opwindend maar ook uiterst bevredigend is. De bewegingen van een speler worden niet gedicteerd door de muziek zoals in een traditionele ritmegame - spelers hebben de vrijheid van een volledige actiegame. Als je echter acties invoert op het ritme van de beat, worden de aanvallen van de speler versterkt door de muziek.




 

In Hi-Fi RUSH is de hoofdrol weggelegd voor wannabe rockster Chai nadat een kwaadaardig robotica-megabedrijf per ongeluk een oude muziekspeler in zijn hart heeft gestopt en hem als 'defect' heeft bestempeld. Met een team van bedrijfsoverlords en hun leger van robots achter hem aan, moet Chai zichzelf zien te verdedigen door middel van ritmische gevechten en de hulp van een bonte bende bondgenoten om de meedogenloze zakenleiders van het bedrijf neer te halen en te ontsnappen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page