• Game4Me

Bekijk nog voor de pc-release de Loop Hero-trailer


Loop Hero, de spannende ‘old school’ adventure game van de veelzijdige ontwikkelaar Four Quarters, begint morgen, 4 maart, aan een eindeloos avontuur op PC Onverschrokken gamers zijn uitgenodigd om de eindeloze cirkel van wanhoop waar de wereld van Loop Hero zich in bevindt, te doorbreken. Om alvast in de stemming te komen voor dit oneindige avontuur presenteert Four Quarters de launch trailer.Speel met een constant uit te breiden deck vol magische kaarten om vijanden, gebouwen en terrein op de juiste plek te zetten. Het uiteindelijke doel is om de vergeten herinneringen van jouw held boven te krijgen en zo de natuurlijke orde in de wereld te herstellen.


Voor elk gevecht maak je gebruik van krachtige loot die bruikbaar is voor iedere heldenklasse. Ook kan je het kamp van de overlevenden uitbreiden om zo ieder avontuur in The Loop nog krachtiger te maken. Speel nieuwe klassen, nieuwe kaarten en sluwe ‘guardians’ vrij in het meeslepende verhaal om de oneindige ontmanteling van de realiteit te doorbreken.

Geen avontuur in Loop Hero is hetzelfde. Enkel de meest stoere en vindingrijke held kan de onheilige wachters verslaan in een groots verhaal met als inzet de wereld.


Bron: Persbericht


© Game4Me