top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Bekijk gameplay van Clash: Artifacts of Chaos

Tijdens de ID@Xbox Showcase van 16 maart, presenteerden de Franse uitgever NACON en de Chileense studio ACE Team de eerste gameplaybeelden van Clash: Artifacts of Chaos. Deze game, die verschijnt in november 2022, biedt een unieke mix van verkennen en ongewapende gevechten. De speler sluit in de game vriendschap met een kwetsbaar wezen dat tegen huurlingen beschermd moet worden, in een universum dat op even stijlvolle als verrassende manier is vormgegeven
Clash: Artifacts of Chaos is ontwikkeld door de studio achter het hooggeprezen The Eternal Cylinder en speelt in het vreemde universum Zenozoik, een punk-fantasy-wereld die werd geïntroduceerd in Zeno Clash 1 & 2. Je speelt als Pseudo, een ervaren vechter die als kluizenaar leeft. Na je ontmoeting met ‘the Boy’ trekken jullie samen door een surrealistische wereld, waarin je dit wezentje moet beschermen tegen de Mistress of the Artefacts die het op zijn mysterieuze krachten heeft voorzien.


Pseudo moet de strijd aangaan met vele vreemde vijanden. Daarom moeten spelers zich aanpassen aan de verschillende situaties en vaardigheden van tegenstanders door te wisselen tussen verschillende vechtstijlen. Voorafgaand aan elk gevecht kunnen spelers hun vijanden uitdagen met het Ritual, een bordspel dat voordelen of handicaps kan opleveren. Als het Ritual is voltooid worden de bewegingen van de tegenstander bijvoorbeeld beperkt door een ketting, moeten spelers in een mistwolk vechten, of kunnen ze monsters als bondgenoten oproepen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page