top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Bekijk een nieuwe, door de community gemaakte trailer van Session

NACON en Crea-ture Studios presenteren met plezier een nieuwe Session-trailer, die is samengesteld uit de beste clips die door de community zijn gemaakt met de in-game editing tool. Session is momenteel verkrijgbaar via Vroegtijdige Toegang op Steam en via het Xbox Game Preview-programma.


Na een maandenlange competitie die open stond voor de hele community, selecteerden NACON en Crea-ture Studio de 7 indrukwekkendste video’s, waarin deelnemers hun eigen, perfecte skateboard-tricks uitvoerden en opnamen. De in-game tool, een unicum in het genre, laat spelers stunts filmen, filters toevoegen, een fisheye-effect toevoegen en editen, dit alles direct in de game. De resultaten zijn verbluffend, mede doordat het speelgebied in Session ongelooflijk uitgebreid en realistisch is. En uiteraard geldt ook in Session: ‘Als het niet op tape staat, is het niet gebeurd.’





Session verwelkomt spelers in de authentieke skateboard-scene van de jaren 90, toen elke stoeprand en elke trap een uitnodiging was om je favoriete tricks uit te voeren. De ultrarealistische physics van de game wekken de sensatie van skateboarden tot leven, waarbij de studio een baanbrekend en uniek gameplay-element introduceert: de "True Stance Stick", waarbij beide voeten onafhankelijk van elkaar met de twee sticks bestuurd worden. De leercurve is net zo veeleisend als in het echt: spelers moeten volhardend oefenen om het board te kunnen besturen en de verschillende tricks te kunnen uitvoeren, van de meest eenvoudige tot de meest complexe stunts. Daarnaast heeft de game een geïntegreerde video-editor, waarmee spelers hun grootste successen op video kunnen vereeuwigen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page