top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Bekijk de nieuwe gameplay-video van Rugby 22

NACON en Eko Software presenteren met plezier een nieuwe gameplay-video van Rugby 22, het nieuwe deel in de marktleidende rugby-games-franchise van dat op 27 januari verschijnt voor PS5 PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. Daarnaast is bevestigd dat de Top 14, de Pro D2 en het United Rugby Championship in de game present zijn. Fans kunnen met alle clubs van deze leagues spelen, inclusief alle spelers en hun officiële jerseys.

De video toont diverse nieuwe features van de game, waar fans van de sport zeker blij van zullen worden.
  • Geoptimaliseerde in-game besturing

Rugby 22 is voorzien van een nieuw besturingssysteem voor een nog beter reagerende en intuïtievere spelervaring. Speel touches, rucks en mauls als een ware rugby-professional!

  • Verbeterd gedrag van computergestuurde spelers

Voor een nog betere simulatie-ervaring hebben de EKO Software-teams de AI geoptimaliseerd. Daardoor reageren computergestuurde spelers nog beter op de tactische keuzes die spelers maken. De spelers van je eigen team zullen zichzelf beter positioneren en realistischer reageren, terwijl je tegenstanders slimmere keuzes zullen maken.

  • Een nieuwe, uitdagende moeilijkheidsgraad

Ten slotte is voor geoefende spelers een nieuwe moeilijkheidsgraad toegevoegd die voorziet in sterkere tegenstanders en een hogere uitdaging.


Rugby 22 laat spelers genieten van alle elementen van modern rugby: de officiële teams, tactische aanpassingen voor en tijdens de wedstrijd, pod-play-opties, direct passen na contact en het uitvoeren van combinaties. Alle rugbyfans zullen genieten van de manier waarop ze hun sport in deze game kunnen beleven.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page