top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Bekijk de allereerste gameplaybeelden van EA SPORTS F1 23

Vandaag heeft EA de allereerste Deep Dive-video voor EA SPORTS F1 23, de officiële videogame van het FIA Formula One World Championship, uitgebracht. De game verschijnt op 16 juni voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC via de EA App, Epic Games Store en Steam.


De Deep Dive-video wordt gepresenteerd door Sky Sports F1-presentator Natalie Pinkham en focust zich op de belangrijkste innovaties in de nieuwe game. De verbeterde besturing en physics van F1 23 spelen hier, samen met nieuwe Precision Drive controller-technologie, een hoofdrol in. Precision Drive geeft spelers een verbeterde rijervaring die nog dichter bij de realiteit komt - zowel met een racestuur als met een controller. Ook komen er verschillende features aan bod die nieuw zijn in de game en waar de community om heeft gevraagd, zoals 35% race-afstand en rode vlaggen.





Daarnaast wordt er dieper ingegaan op twee splinternieuwe locaties die direct bij launch beschikbaar zijn in de game: het Las Vegas Street Circuit in Nevada, USA en Losail International Circuit in Doha, Qatar. De video laat gedetailleerd zien hoe deze circuits in F1 23 op een accurate, authentieke manier zijn ontworpen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page