top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Bandai Namco onthult Dragon Ball: The Breakers

Bandai Namco Europe kondigt Dragon Ball: The Breakers aan, een nieuwe asymmetrische online multiplayer game, die in 2022 voor PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC verschijnt. De game zal ook compatibel zijn met PS5 en Xbox Series X|S. Een Closed Beta Test zal op PC worden georganiseerd. Meer details volgen snel.
Dragon Ball: The Breakers vindt plaats in het Dragon Ball: Xenoverse-universum en laat de speler als een van de iconische rivalen uit de franchise spelen, namelijk de “Raider”, een van de zeven “Survivors” zonder superkrachten. De Raider zal zijn uiterste best moeten doen om de ”Survivors” uit te schakelen. Deze doodnormale burgers zitten gevangen in “Temporal Seam”, een plaats waar ruimte en tijd in wanorde zijn, en zullen moeten samenwerken tegen de Raider en zien te ontsnappen gebruikmakende van de Super Time Machine. Spelers zullen ook verschillende items kunnen gebruiken om strategisch te werk te gaan.


Dragon Ball: The Breakers zal tevens savegame data linken met Dragon Ball: Xenoverse 2. Meer info wordt later hieromtrent gedeeld.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page