top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Bandai Namco Entertainment Europe trapt Gamescom af met Little Nightmares II Enhanced Edition

Om haar aanwezigheid op Gamescom 2021 te lanceren, kondigt Bandai Namco Entertainment Europe de release aan van Little Nightmares II Enhanced Edition, de new-gen versie van de veelgeprezen titel, die nu verkrijgbaar is op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Little Nightmares II heeft bovendien de 2 miljoen verkochte exemplaren bereikt, wat de aanhoudende groei en interesse in de spannende adventure franchise sinds de eerste verschijning in 2017 aantoont. Little Nightmares II Enhanced Edition is gratis beschikbaar op console voor gebruikers die in het bezit zijn van de PlayStation 4- of de Xbox One-versie van het spel. De Enhanced Edition op pc is beschikbaar via een patch.

Ontwikkeld door Supermassive Games, zal de nieuwe-generatie versie van het spel verschillende verbeteringen bieden ten opzichte van de originele titel. Er zullen twee modi beschikbaar zijn, een Performance-modus zal het spel in 2160p en 60 fps zetten, en een Beauty-modus zal de resolutie van het spel zien voor maximaal 4K met een dynamische resolutie en 30 fps. Hier zijn de details van wat deze Enhanced Edition bevat:

  • Beauty Mode* - Little Nightmares II draait op 30 fps bij een resolutie van 4K met geoptimaliseerde Ray Tracing.

  • Performance Mode* - Vergrendelt het spel op 60fps. Dynamische resolutie tot 4K om 60fps te behouden met Ray Tracing.

  • Ray-Traced Reflections - Maakt het mogelijk dat elk glimmend oppervlak een reflectie geeft. De helderheid en definitie zijn afhankelijk van de oppervlakken.

  • Volumetrische schaduwen - Verhoogde resolutie van volumetrische schaduwen. Lichtstralen worden verstoord door objecten en personages die voor een sterke lichtbron bewegen.

  • Interactieve deeltjes - Deeltjes zijn overvloediger en dynamisch beïnvloed door Mono, Six en de belangrijkste antagonisten. Deeltjes zwemmen en wervelen achter hen aan, waardoor een realistischere en meeslependere omgeving ontstaat.

  • Meeslepende audio - Nieuwe meeslepende 3D-soundscape-mix, voor een meer meeslepende ervaring bij het luisteren via 5.1 /7.1 audiosystemen of koptelefoons.

De pc-versie geniet van dezelfde verbeteringen en zijn aanpasbaar voor alle gebruikers. Little Nightmares II Enhanced Edition is gratis verkrijgbaar op console voor iedereen met een PlayStation 4- of Xbox One-versie van de game. De Enhanced Edition op pc is verkrijgbaar via een patch.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page