top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Atomic Heart verschijnt op 21 februari

Focus Entertainment en Mundfish onthullen met plezier de releasedatum van Atomic Heart, een action-RPG in het gestoorde utopia van een alternatieve post-WWII wereld. De game verschijnt op 21 februari 2023 voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S, en is nu beschikbaar voor pre-orders!

Neem deel aan explosieve gevechten in een even gestoorde als sublieme utopische wereld Welkom in een wonderlijke wereld, waarin mensen en hun computergestuurde creaties in harmonie samenleven… tenminste, zo lijkt het. Achterhaal de waarheid over dit bedrieglijke utopia, verken een gestoorde sci-fi-wereld, en strijd tegen dolgedraaide robots, gigantische machines en meedogenloze mutanten. Stem je vechtstijl af op elke vijand, gebruik je omgeving in je voordeel en upgrade je uitrusting om te zegevieren in levendige, spectaculaire en keiharde gevechten. Wie de waarheid wil ontdekken, moet met bloed betalen.



Pre-order binnenkort Atomic Heart! Spelers kunnen de game binnenkort pre-orderen, en worden daarvoor beloond met de wapenskins van het Labour & Science Weapon Skin Pack. De Atomic Pass breidt de Atomic Heart-ervaring uit met vier DLC’s die toegang bieden tot nieuwe gebieden en labs, nieuwe wapens, nieuwe vijanden, eindbazen en meer! Atomic Heart verschijnt 21 februari 2023 voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Pre-order de game nu en meld je aan als Focus-member voor het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen voor Atomic Heart en de andere games van Focus Entertainment.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page